Exploring Driving Forces of Household Dept in Slovakia - Košťálová, Zuzana
Skúmanie hnacích činiteľov dlhov slovenských domácností použitím štvrťročných dát z doby 2006-2018. Analýza 9 premenných na rast dlhu k hrubému domácemu produktu.