Úpadok ľavicových strán v kontexte regiónu V4 - Szabó, Jakub, 1996-
Úpadok ľavice ako dôsledok prechodu od triednej politiky smerom k politike identity. Teoretické východiská ľavicovej politiky a vývoj ľavicových strán v regióne V4.