Osobnostné predpoklady učiteľa pre získanie a udržanie si autority v škole - Čonková, Andrea, 1982-
Osobnostné predpoklady učiteľa s autoritou. Výsledky prieskumu uskutočneného medzi študentami Ekonomickej univerzity v Bratislave. Kľúčové pojmy na získanie a udržanie autority učiteľa.