Bazálne kompetencie v kontexte výučby cudzích jazykov - Kunovská, Ingrid, 1976-
Charakteristika najdôležitejších kompetencií vo výučbe cudzích jazykov. Stručné vymedzenie obsahu pojmu. Osobitný zreteľ na interkultúrnu komunikáciu a mediálnu kompetenciu.