Cultural Diplomacy and Foreign Trade Corellation - The Case of Slovakia - Čiefová, Michaela, 1991-
Preskúmanie vzťahu medzi kultúrnou diplomaciou Slovenska a bilaterálnymi hospodárskymi vzťahmi s krajinami, v ktorých sa nachádza slovenský inštitút. Zistenie či lokality slovenských kultúrnych inštitútov korešpondujú s najvýznamnejšími obchodnými partnermi Slovenska. Záujem o šírenie kultúry a jazyka krajiny.