[Wissenschaftliches Schreiben] - Gašová, Zuzana, 1977-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu autorky Kataríny Seresovej, ktorá sa venuje procesu vzniku vedeckého textu v širšom kontexte. Cieľovú skupinu tvoria študenti nemeckého jazyka.