Employee Renumeration: Expectation vs. Reality - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Systematický a komplexný pohľad na súčasné trendy v poskytovaní zamestnaneckých výhod s dôrazom na porovnanie očakávaní a reality zamestnaneckých výhod na slovenskom trhu práce.