Decision Making Proces for Business of University Students - Pružinský, Michal, 1952-
Model správania študenta, ktorý je určený alebo už motivovaný pre podnikanie. Podmienky nových podnikateľov - daňové povinnosti, účtovníctvo alebo daňové záznamy. Niekoľko aspektov podnikania vhodných pre študentov. Forma založenia podnikania v spoločnosti s ručením obmedzeným. Názory študentov na podnikanie počas ich štúdia na základe dotazníkového prieskumu.