Slovakia at the 2nd China International Import Expo - Ondriaš, Juraj, 1988-
Priblíženie prezentovania podnikov a produktov zo Slovenska na 2. Čínskom medzinárodnom importnom veľtrhu (China International Import Expo, CIIE), ktorý sa konal v Šanghaji 5. – 10. novembra 2019. Z viac ako tisíc vystavovateľov na výstave Slovensko zastupovali dva podniky. Výrobca športových lietadiel Klein Vision prezentoval prototyp svojho lietajúceho automobilu s názvom „aeromobil“ (nazývaný aj „AirCar“ alebo „Aircar“) a spoločnosť Neodual, vyrábajúca a predávajúca potravinové doplnky, predstavila najmä svoj výrobok „Zeen kolagen“.