<The> Impact of Virtual Money on the Global Economy - Michňová, Mária, 1996-
Pojem kryptomena. Rozdiel medzi klasickými peniazmi a kryptomenami. Spôsoby získania kryptomien. Transakcie. Investovanie do kryptomien. Zdanenie kryptomien.