Analýza exportu konvenčných zbraní Spojených štátov amerických počas administratívy prezidenta Donalda Trumpa - Chrvalová, Lujza, 1994-
Metóda syntézy a analýzy poskytujúca komplexný pohľad na smerovanie zahraničného obchodu a politiky v oblasti konvenčných zbraní počas administratívy súčasného prezidenta Donalda Trumpa. Jednotlivé cieľové regióny a typy exportovaných zbraní, komparácia politiky Trumpovej administratívy s politikou jeho predchodcu Baracka H. Obamu.