Can Financial Performance Affect Investment in a Small Business? - Lukáč, Jozef, 1991-
Zhodnotenie resp. vplyv vykonanej investície v roku 2015 na finančnú výkonnosť v malom podniku, ktorý sa zaoberá potravinárskou výrobou. Kvantifikovanie rozdielov v trendoch, ktoré nastali v analyzovanom podniku.