Accounting Software and Its Innovations in Today Digital Spectrum - Potoma, Radoslav, 1992-
Druhy účtovných programov. Ekonomický softvér POHODA. Softvér Abra G2. EcoSun. Humanet. Win Proluc. Money S3. Účtovný systém KROS. Alfa – jednoduché účtovníctvo. Olymp – mzdy a personalistika. Omega – podvojné účtovníctvo.