Impact of Organizational Culture on Improving the Efficiency of Hospitals in the Slovak Republic - Rudášová, Zuzana
Podniková kultúra je rozsiahly pojem používaný v domácej a zahraničnej literatúre, ktorý sa dá chápať odlišne v závislosti od kontextu problému. Mnohé organizácie sa domnievajú, že ich podniková kultúra definuje a formuje ich smerovanie pri dosahovaní svojej vízie a poslania prostredníctvom súboru hodnôt.