Causes and Implications of the Applications of the Individualisation Principle in Human Resources Management - Blštáková, Jana, 1980-
Zapracovanie výsledkov výskumu v oblasti princípov individualizácie v ľudských zdrojoch do manažmentu ľudských zdrojov. Skúmanie či manažment ľudských zdrojov nasleduje trendy individualizácie.