Relationship between Perceived Importance of Control(-ling) in Organizations and Attitudes to Control(-ling) - Mišún, Juraj, 1978-
Skúmanie zmien v manažérskych funkciách a kontrolingu v spoločnostiach na Slovensku v rokoch 2016 a 2017. Skúmanie týchto nových zavedených metód, nástrojov a procedúr.