Podnikanie pri nakladaní s odpadom - Bester, Štefan
Podnikateľské prostredie v Slovenskej republike so zameraním na podnikanie, ktoré súvisí s nakladaním s odpadom. Základné pojmy a opisy podnikateľského prostredia. Podnikanie, ktoré súvisí s nakladaním s odpadom a to vo väzbe najmä na začatie podnikania v tejto oblasti.