<Die> Nonverbale Kommunikation und ihre Anwendung in Geschäftsverhandlungen - Kočišová, Zuzana, 1956-
Úloha neverbálnej komunikácie v obchodných rokovaniach. Znalosti úlohy reči tela a jej správne využitie pri obchodných rokovaniach môžu verbálnej komunikácii zvýšiť dôveryhodnosť a prispieť tak k úspešnému výsledku rokovaní. Pri medzikultúrnych rokovaniach je potrebné zohľadniť okrem rozdielov v neverbálnej komunikácii aj normy, hodnoty a pravidlá kultúry.