<The> Hotel Location in the Given Area - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Metóda teórie grafov a teórie hier ako prostriedok pre identifikáciu optimálneho umiestnenia hotela v danej oblasti. Spracovanie a analýza dát pomocou jazyka R. Hľadanie optimálnej polohy pre dva hotely v okrese Liptov a ich porovnanie s aktuálnou polohou.