Abreviatúry v digitálne sprostredkovanej komunikácii v anglickom jazyku - Maierová, Eva, 1965-
Iniciálové skratky zastupujúce frázy, kolokácie, vety. Štruktúra abreviačných motivantov inicializmov fráz. Funkcie a použitie inicializmov fráz vo vetách. Homofóny grafém. Simplifikácia ortografie.