Francúzska identita a stereotypy očami cudzincov - Melušová, Elena, 1953-
Vysvetlenie pojmov národná identita a stereotypy. Stereotypy Francúzov. Ako vidia Francúzov iné národy. Francúzi očami rôznych cudzincov (anketa). Kultúrny šok - negatívny alebo pozitívny.