Mediálna stratégia a politická komunikácia Mattea Salviniho - Smoleňová, Elena, 1974-
Politická komunikácia v Taliansku aj jej vývoj. Populizmus v Taliansku a jeho príčiny. Matteo Salvini a jeho stranícke zázemie. Sociálne siete ako najsilnejší komunikačný kanál Mattea Salviniho.