Literárny text ako didaktický materiál - Tužinská, Sofia, 1973-
Dôvody využitia literárnych textov na hodinách cudzieho jazyka. Charakteristika literárnych textov. Kritériá výberu literárnych textov. Výber literárneho textu pre potreby študentov Fakulty aplikovaných jazykov.