Medzinárodné daňové úniky v SR a vo svete - Manová, Eva, 1957-
Daňový únik ako výsledok celkového ekonomického správania daňových subjektov orientovaného na zníženie daňovej povinnosti daňového subjektu voči štátu, a to na legálnom alebo nelegálnom princípe. Únik daní ako problém pre právny systém SR aj pre veľkú časť spoločnosti. Príčiny a boj proti vzniku daňových únikov.