Stanovenie rádioaktivity u vybraných pestovaných druhov liečivých rastlín - Šalamon, Ivan
Informovanie o výsledkoch merania rádioaktivity kvetných úborov rumančeka kamilkového, vňate mäty piepornej a šalvie lekárskej z ich veľkoplošného pestovania na rôznych miestach Slovenska v rokoch 2016 a 2018.