Metodika odovzdávania záverečných prác do IS AIS2 - Závadský, Cyril, 1971-
Vytvorenie metodiky pre odovzdávanie záverečných prác. Definovanie postupu krokov pri odovzdávaní záverečných prác do informačného systému AIS2 na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Konkrétne metodické usmernenia upravujúce problematiku záverečných prác vytvorené Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR, ako aj internú smernicu EU v Bratislave. Rozhranie IS AIS2 pri importe záverečnej práce do lokálneho úložiska.