Spôsoby znehodnocovania odpadu a analýza vybraného zariadenia na zhodnocovanie odpadu - Franková, Dominika, 1995-
Popis základných pojmov z problematiky odpadového hospodárstva. Definícia odpadu a jeho zhodnocovanie z legislatívneho aspektu. Identifikácia spôsobov zhodnocovania a popis procesu zhodnocovania stavebného odpadu v prevádzkových podmienkach.