V digitalizácii vidím obrovský potenciál
Otec legendárneho Websupportu - webhostingovej spoločnosti Michal Truban vidí obrovský potenciál Slovenska v digitalizácii, ako nielen dobehnúť, ale aj predbehnúť západné krajiny. Keď sa to mohlo podariť v Estónsku, so správnymi ľuďmi na správnom mieste to zvládneme aj my.