Elektronická správa ciest verejných - Béreš, Radoslav
IT firma YMS,a.s. poskytuje odborné služby v oblasti inteligentných technických a priestorových systémov. Patrí k lídrom geografických informačných systémov. Poskytuje správcom dopravnej cesty využívať nové technológie (diaľničná známka, mýto), vyvýja riešenie pre zimnú správu a údržbu ciest pomocou mapového portálu.