Effect of Perfect Competition on Business Performance - Kopčáková, Janka, 1994-
Model fungovania malého podniku v gastronomickom priemysle. Maximalizácia zisku. Výpočet zisku alebo straty pre vybraný podnik. Opísanie hlavných konkurentov, ktorí zohrávajú dôležitú úlohu v priemysle a najviac ohrozujú podnik. Zisk pre spoločnosť je dôležitým faktorom pre dlhodobé zabezpečenie jej činnosti.