[Finančné trhy a inštitúcie] - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Recenzia na publikáciu Finančné trhy a inštitúcie od autora Vernera Róberta. Zameranie sa na problematiku finančných trhov, ako súčasť globálnej ekonomiky.