Správa z podujatia EDAMBA 2019 - Barlašová, Terézia
Správa z medzinárodnej vedeckej konferencie pre doktorandov EDAMBA 2019, zameraného na výmenu najnovších poznatkov v oblasti hospodárskej teórie, účtovníctva, finančného riadenia či marketingu.