Ekonomická pridaná hodnota ako významné kritérium posudzovania výkonnosti podniku - Stašková, Slavomíra, 1989-
Meranie výkonnosti podniku pomocou vybraného moderného ukazovateľa. Analýza finančnej výkonnosti vybraného podniku pomocou modernej metódy hodnotenia, t. j. kvantifikáciou ukazovateľa ekonomickej pridanej hodnoty za obdobie rokov 2013 až 2017 vo zvolenom podniku, ktorý vykonáva svoju činnosť v rámci elektrotechnického priemyslu na Slovensku.