Taxation and Tax Compliance in Cee Countries - Olexová, Cecília, 1976-
Daňová disciplína v krajinách strednej a východnej Európy (CEE) so zameraním na situáciu v Slovenskej republike. Identifikácia faktorov daňových únikov a vyhýbania sa daňovým povinnostiam. Sadzby daní.