Hodnotenie nákladov na kvalitu ako preventívny nástroj riadenia kvality - Szaryszová, Petra, 1984-
Analýza prípravy na recertifikačný audit vo vybranom podniku pôsobiacom v potravinárskom priemysle vo východoslovenskom regióne Slovenska. Hodnotenie nákladov na kvalitu - zameranie sa na najvýznamnejšie z nich. Analýza súčasného stavu systému manažérstva kvality v podniku. Návrh odporúčaní, resp. nápravných a preventívnych opatrení, pre zlepšovanie a udržiavanie zavedeného systému manažérstva kvality vo vybranom podniku.