Využitie nástrojov teórie hier v oblasti elektromobility - Čičková, Zuzana, 1978-
Elektromobilita verzus spaľovacie motory. Nevýhody elektromobilu - vyššie obstarávacie náklady a dlhšia doba nabíjania, pričom musí byť vybudovaná zodpovedajúca sieť nabíjacích staníc. Matematická formulácia modifikovanej dopravnej úlohy.