Kultúrna diplomacia a mäkká moc v kontexte ekonomických záujmov štátu - zhodnotenie projektu - Čiefová, Michaela, 1991-
Zhodnotenie priebehu a výsledkov projektu mladých učiteľov, vedeckých pracovníkov a doktorandov. Analýza spôsobov realizácie kultúrnej diplomacie štátov za účelom naplnenia ich hospodárskych záujmov.