Vzostupy a pády krajnej pravice v nemecky hovoriacich krajinách - Štefančík, Radoslav, 1976-
Skúmanie pozície 3 konkrétnych strán v národnom straníckom systéme: Alternatíva pre Nemecko, Slobodná strana Rakúska a Švajčiarska ľudová strana. Analýza a náčrt ich charakteristických znakov, dôsledky volebných vzostupov a pádov.