Drivers of Deindustrialisation: An Input-Output Approach - Majzlíková, Erika, 1993-
Skúmanie činiteľov deindustrializácie v krajinách G7 z globálnej perspektívy. Použitie dekompozičnej štrukturálnej analýzy a panelovej regresie.