Nexus between Climate Change, Displacement and Conflict: Afghanistan Case - Přívara, Andrej, 1983-
Analýza základných vzájomných prepojení medzi účinkami zmeny klímy, migrácie, vysídľovania a konfliktmi na prípade Afganistanu, ktorý je extrémne poznačený týmito faktormi. Snaha o náčrt politík na zmiernenie negatívnych prvkov.