Trendy výdavkov investovaných do internetového mediálneho priestoru na Slovenskom trhu - Kuchta, Martin, 1990-
Identifikácia trendov vo výdavkoch investovaných do internetového mediálneho priestoru na slovenskom trhu. Kategorizácia mediálnych kanálov relevantných pre slovenský trh. Medziročný vývoj investícií do slovenského internetového mediálneho priestoru. Zloženie výdavkov inzerentov do jednotlivých komunikačných kanálov na internete.