Social Networks in the System of Communication Tools in Internal Communication Used in the Slovak Banking Sector - Szarková, Miroslava, 1951-
Analýza postavenia a role komunikačných nástrojov vrátane sociálnych sietí v manažmente bánk na Slovensku. Rozbor benefitov a rizík.