Výkonnostné diferencie podnikov v kontexte štruktúry trhu - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Analýza výkonnostných diferencií 48 podnikov pôsobiacich v hutníckom priemysle v SR. Výsledky testovania výkonnostných diferencií za skupinu fragmentovaných a koncentrovaných odvetví z hľadiska ukazovateľa rentability aktív (ROA) a rentability tržieb (ROS). Potvrdenie teoretických aj predchádzajúcich empirických záverov o význame trhovej štruktúry ako externom determinujúcom faktore výkonnosti.