Vybrané aspekty vernostných systémov - Novysedlák, Martin, 1991-
Vernostný systém ako významný nástroj podpory predaja. Podstata vernostného systému. Adepti vernostného systému: skokani, králi, bežci, väzni. Vybrané druhy vernostných systémov: bodový systém bez registrácie, záväzok k odberu, bodový systém s registráciou, rabat za výšku dosiahnutého obratu.