Intenzifikácia výroby elektrickej energie v tepelnej elektrárni využitím obnoviteľných zdrojov - Stričík, Michal, 1969-
Zhodnotenie možnosti využitia obnoviteľných zdrojov energie z biomasy v podobe drevnej štiepky, čistiarenského kalu či odpadovej biomasy na produkciu elektrickej energie. Legislatívna úprava spaľovania odpadov.