Zvýšenie efektívnosti v automobilovej výrobe - Bosák, Martin, 1967-
Automobilový priemysel ako jeden z kľúčových sektorov priemyslu a ekonomický pilier. Zefektívnenie výrobného procesu v súlade s konceptom World Class Manufacturing - výroba svetovej úrovne.