Morfologické a agronomické parametre rôznych druhov netradičných cereálií - Lacko-Bartošová, Magdaléna
Zhodnotenie formovania morfologických a agronomických parametrov troch druhov netradičných cereálií a ich variability vplyvom agro-environmentálnych podmienok troch vegetačných období. Použitá experimentálna báza FAPZ.