Riadenie marketingových procesov v univerzitnom prostredí - Lacko, Roman, 1988-
Stručný pohľad do štúdií, ktoré sa týkajú marketingu na vysokých školách. Zhodnotenie súčasného vývoja počtu študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave ako predpokladu pre zlepšovanie a zavádzanie moderných komunikačných prostriedkov v špecifickom marketingu univerzít a vysokých škôl.