Modeling the Impact of the Development of Financial Decentralization Mechanism on Economic Growth Rates - Guryanova, Lidiya
Regionálne disproporcie vo vývoji svetovej ekonomiky v súčasnosti. Dekáda v období rokov 2008-2018 poznačená hospodárskou, finančnou a sociálnou krízou. Nerovnosť v dôchodkoch. Priority efektívnej hospodárskej politiky. Fiškálny federalizmus. Fiškálna decentralizácia.