Komerčné a spoločenské prínosy a riziká spojené so zavádzaním 5G siete - Potisková, Ingrid
Piata generácia bezdrôtových systémov 5G predstavuje novú sieť technológií navrhnutých tak, aby mobil a podobne aj ostatné bezdrôtové zariadenia fungovali super rýchlo. Napriek plošnému popieraniu, dôkazy o škodlivosti rádiofrekvenčného žiarenia pre živé organizmy sú alarmujúce. Charakteristika 5G siete. Expozícia 5G a účinky na živé organizmy. Reálne riziká technológie 5G.